3dmeditor / Shader issue

Everything related to the code /
Tout ce qui touche au code
Post Reply
milipili
Posts: 545
Joined: Thu Nov 02, 2006 8:52 am
Location: Paris (France)
Contact:

3dmeditor / Shader issue

Post by milipili » Thu Jul 24, 2008 9:35 pm

I've got some problems when using the 3dmeditor on OS X :
http://ta3d-trac.shikami.org/ticket/61

Any idea ?
Damien Gerard
Ta3d & Yuni Developer

User avatar
zuzuf
Administrateur - Site Admin
Posts: 3281
Joined: Mon Oct 30, 2006 8:49 pm
Location: Toulouse, France
Contact:

Post by zuzuf » Fri Jul 25, 2008 7:15 am

ho yes, I know what it is ... it won't work with ATI cards, or Intel cards, ... only with NVidia cards because their GLSL compiler is their Cg compiler ... it's a bit more tolerant than it should :/
=>;-D Penguin Powered

milipili
Posts: 545
Joined: Thu Nov 02, 2006 8:52 am
Location: Paris (France)
Contact:

Post by milipili » Fri Jul 25, 2008 2:05 pm

Is there a way to avoid a pseudo crash ?
Damien Gerard
Ta3d & Yuni Developer

User avatar
zuzuf
Administrateur - Site Admin
Posts: 3281
Joined: Mon Oct 30, 2006 8:49 pm
Location: Toulouse, France
Contact:

Post by zuzuf » Fri Jul 25, 2008 2:39 pm

yes : fixing the fragment program typo errors ... I think it's only a 'f' that shouldn't be there. In GLSL floats don't have a 'f' at their end like in C/C++.
=>;-D Penguin Powered

User avatar
zuzuf
Administrateur - Site Admin
Posts: 3281
Joined: Mon Oct 30, 2006 8:49 pm
Location: Toulouse, France
Contact:

Post by zuzuf » Fri Jul 25, 2008 4:56 pm

it should work now :wink:
=>;-D Penguin Powered

milipili
Posts: 545
Joined: Thu Nov 02, 2006 8:52 am
Location: Paris (France)
Contact:

Post by milipili » Fri Jul 25, 2008 5:10 pm

Indeed. The ticket has been closed. :) Thanks
Damien Gerard
Ta3d & Yuni Developer

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests