Search found 9 matches

by Unlimited
Tue Aug 03, 2010 9:51 am
Forum: 3D Models
Topic: Help... ;]
Replies: 12
Views: 8066

Re: Help... ;]

Unique units in the game (battle) are commanders and krogoth, and also big bertha/intimiditator,nuclear missile silo (so I will create them :D )... I made Core Gaat, The Can and Punisher (but without texturing, cause I don't get Core Prime tileset for texturing yet). Now I'm working on creating HD K...
by Unlimited
Sun Aug 01, 2010 6:10 pm
Forum: 3D Models
Topic: Help... ;]
Replies: 12
Views: 8066

Re: Help... ;]

Thank you, zuzuf :) . I wanna also ask, what is the maximum value of polygons in one unit of ta3d?
by Unlimited
Wed Jul 28, 2010 5:51 pm
Forum: 3D Models
Topic: Help... ;]
Replies: 12
Views: 8066

Re: Help... ;]

Can I use shaders, not only UV mapping?
by Unlimited
Wed Jul 28, 2010 4:58 pm
Forum: 3D Models
Topic: Help... ;]
Replies: 12
Views: 8066

Re: Help... ;]

I exactly wanna know how I can help. :?: What I must do?
by Unlimited
Tue Jul 27, 2010 8:49 am
Forum: 3D Models
Topic: Help... ;]
Replies: 12
Views: 8066

Help... ;]

Can I help with creation of TA3D? I can create 3D models (in LightWave 3D), make little tests of them... Also, I can help with script engine and unit scripts (I know D, C, Lua programming languages, but i'm not good at C++...). I like TA and I wanna help :) (Sorry for my bad english...)
by Unlimited
Wed Jun 30, 2010 12:36 pm
Forum: Help / Aide
Topic: TA3D crashes in loading battle...
Replies: 4
Views: 6288

Re: TA3D crashes in loading battle...

Ok, thanks. ;]
by Unlimited
Wed Jun 30, 2010 11:43 am
Forum: Help / Aide
Topic: TA3D crashes in loading battle...
Replies: 4
Views: 6288

Re: TA3D crashes in loading battle...

I use TOTALA1.hpi and TOTALA2.hpi from TA:The Core Contingency. And TA3D 0.5.4 worked, but textures were very dark (or black)...
by Unlimited
Wed Jun 30, 2010 9:47 am
Forum: Help / Aide
Topic: TA3D crashes in loading battle...
Replies: 4
Views: 6288

TA3D crashes in loading battle...

Hi guys. I've got the problem: TA3D 0.6 crashes in loading battle (loading screen of battle)... I use default settings, it crashes in random battle... My OS: Windows 7 64-bit/x64 (!) My hardware: CPU: AMD Phenom II x4 925 Video: ATI HD 4730 RAM: 4 GB DDR 3 Please, help me (give me an advice or fix t...
by Unlimited
Tue Jun 29, 2010 6:21 pm
Forum: Tests
Topic: Ver. 0.6 TA3D Crashes in loading battle...
Replies: 0
Views: 4283

Ver. 0.6 TA3D Crashes in loading battle...

It crashes in loading battle (default settings, random battle). Version 0.5.4 was working, but all units were very black (color)... Running this TA3D on windows 7 64-bit/x64 (!) My hardware is: processor: amd phenom II x4 video card: ati hd 4730 ram: 4 gb, ddr 3 Logs of 0.6 in RAR: http://openfile.r...